menu

In functie van wat onze regionale telers, kwekers en vissers ons aanbieden en volgens het ritme van de natuur, stellen keukenchef Matthieu Beudaert en zijn team u hun menu terroir voor.
Het menu terroir komt in 4 of 6 creaties.
Aanpassingen volgens uw voorkeuren zijn steeds mogelijk.


menu terroir

tartaar van black angus beef met gerookte biet en gemarineerde ui
bloemen en kruiden
.
tomaat gevuld met tomaat*
jus van groene tomaten en basilicum, huisgemaakte yoghurt
.
kabeljauw uit de oven
nage van schelpjes en jonge prei
.
ravioli’s van eekhoorntjesbrood
gremolata, jus van gerookte champignons en parmezaan
.
kalfsrug met tabouleh van quinoa en courgettes
dragon-mayonaise en jonge ui
.
aardbeien en vlierbloesem

4 gangen (niet verkrijgbaar op zaterdagavond)
€ 75
wijnen
€ 30
all-in formule
€ 130

 

6 gangen*
€ 100
wijnen
€ 
45
all-in formule
€ 175

 
 
 
menu du jour

Het menu du jour is onze middaglunch in drie gangen volgens marktaanbod en inspiratie.
€ 
55

in hoofdgerecht krijgt u de keuze tussen een vleesgerecht, visgerecht of een vegetarisch alternatief.

wijnen
€ 20

all-in formule (graag doorgeven bij bestelling)
€ 95

A la carte

Keuze uit 4 voorgerechten en 4 hoofdgerechten (tussen 25 en 70 euro)

 

 
 
 

voor kaas ipv dessert komt een supplement van 10 euro
dessertwijnen zijn niet inbegrepen in het menu
het menu voor het hele gezelschap van uw tafel