menu

In de keuken combineren wij graag mooie producten van eigen bodem met een vleugje geschiedenis en verbeeldingskracht, met steeds als uitgangspunt: uitgepuurde, heldere smaken.



menu terroir

het mooiste uit onze keuken van dit moment
lokale producten met respect behandeld
in verschillende thema’s

rauw
vegetaal
de noordzee
de velden
de hoeve
zoet

menu terroir in 5 gangen –  € 85
(niet verkrijgbaar op zaterdagavond)
wijnen – € 40

menu terroir in 7 gangen – € 125
wijnen – € 60

voorgerechten

oesters uit saint-vaast, zuurkoolsaus en kaviaar

salade van groene asperges uit jurbise
vinaigrette van dederzaad en gesmolten brique de flandres

raviolis van noordzeekrab, asperges uit ghyvelde en kardemom

kalfszwezerik met morieljes en daslook

gemarineerde zeebaars, bloemkool en noordzeekrab

hoofdgerechten

sukade van wagyubeef, aubergines en ui

in hooi en lindebloesem gebraden eend
capelli geïnspireerd door pellegrino artusi
(per twee couverts)

dagvangst uit de Noordzee, creatie van het moment

licht gegrilde tarbot met een nage van schelpjes
wulken en spinazie

quinoa in risotto-stijl primavera

 
 
 
menu du jour

elke middag onze lunch in drie gangen
volgens marktaanbod en inspiratie.
In hoofdgerecht steeds de keuze tussen een vis- of vleesgerecht.

€ 55

salade van asperges en mosterdblad
vinaigrette van dederzaad

zwartpootkip, op zijn geheel gebraden met lindebloesem en hooi
girolles en de eerste doperwtjes

of

kabeljauw, nage van bouchotmossel en zomergroente
pomme puree

aardbeien, meringue en yoghurt

 

wijnen
€ 22

all-in formule (graag doorgeven bij bestelling)
€ 105

 

 
 
 

voor kaas ipv dessert komt een supplement van 10 euro
dessertwijnen zijn niet inbegrepen in het menu
het menu voor het hele gezelschap van uw tafel

maximaal drie verschillende bereidingen per tafel per gang
sommige gerechten vragen een langere bereidingstijd
dank voor uw begrip