menu

In de keuken combineren wij graag mooie producten van eigen bodem met een vleugje geschiedenis en verbeeldingskracht, met steeds als uitgangspunt: uitgepuurde, heldere smaken.



menu terroir

het mooiste uit onze keuken van dit moment
lokale producten met respect behandeld
in verschillende thema’s

wagyu-beef tartaar, kropsla en kruiden
.
jonge peultjes met eierdooier en daslook
.
catch of the day
bloemkool en grijze garnaal
.
krabravioli, courgette & tomaat
jus van strandkrab met koffie en kardemom
.
kalfshaas, gepocheerd en gebraden
girolles, spelt & koolrabi
.
kersen met tijm en chocolade
boter en melk uit stasegem

 

menu terroir in 5 gangen –  € 85
(niet verkrijgbaar op zaterdagavond)
wijnen – € 40

menu terroir in 7 gangen – € 125
wijnen – € 60

 
 
 
menu du jour

elke middag onze lunch in drie gangen
volgens marktaanbod en inspiratie.
In hoofdgerecht steeds de keuze tussen een vis- of vleesgerecht.

€ 55

wagyu-beef tartaar, kropsla en kruiden
of
jonge peultjes met eierdooier en daslook
.
catch of the day
bloemkool en grijze garnaal
of
haantje, gepocheerd en gegrild,
girolles, spelt & koolrabi
.
kersen met tijm en chocolade

 

wijnen

€ 22

all-in formule (graag doorgeven bij bestelling)
€ 105

 

 
 
 

voor kaas ipv dessert komt een supplement van 10 euro
dessertwijnen zijn niet inbegrepen in het menu
het menu voor het hele gezelschap van uw tafel

maximaal drie verschillende bereidingen per tafel per gang
sommige gerechten vragen een langere bereidingstijd
dank voor uw begrip