menu

In functie van wat onze regionale telers, kwekers en vissers ons aanbieden en volgens het ritme van de natuur, stellen keukenchef Matthieu Beudaert en zijn team u hun menu terroir voor.
Het menu terroir komt in 4 of 6 creaties.
Aanpassingen volgens uw voorkeuren zijn steeds mogelijk.


menu terroir

tartaar van black angus beef met gerookte biet
uit gemarineerd in hibiscus
.
gekonfijte regionale asperges*
mosterd en quinoa
.
schelvis met grijze garnalen
compote van tomaat en weisaus
.
ragout van eend in ravioli*
zachte peper en jus van gefermenteerde shiitakes
.
kalfsrug met jonge bloemkool
gerookte aubergine-crème en compote van pompoenpitten
.
aardbeien, melk en honing

4 gangen (niet verkrijgbaar op zaterdagavond)
€ 75
wijnen
€ 30
all-in formule
€ 130

 

6 gangen*
€ 100
wijnen
€ 
45
all-in formule
€ 175

 
 
 
menu du jour

Het menu du jour is onze middaglunch in drie gangen volgens marktaanbod en inspiratie.
€ 
55

in hoofdgerecht krijgt u de keuze tussen een vleesgerecht, visgerecht of een vegetarisch alternatief.

wijnen
€ 20

all-in formule (graag doorgeven bij bestelling)
€ 95

A la carte

Keuze uit 4 voorgerechten en 4 hoofdgerechten (tussen 25 en 70 euro)

 

 
 
 

voor kaas ipv dessert komt een supplement van 10 euro
dessertwijnen zijn niet inbegrepen in het menu
het menu voor het hele gezelschap van uw tafel